Weekhoroscoop

Lees hier de weekhoroscoop van je sterrenbeeld

Weekhoroscoop

Weekhoroscoop

Ram
21 maart – 20 april
Dit wordt een fijne tijd voor jou. Veel dingen gaan vanzelf vandaar dat je t druk zult krijgen. Stilzitten is er voor jou deze week niet bij. Je wilt eropuit met je liefje om leuke dingen te gaan doen. Bezoekjes, waar je eerder geen puf voor had, pak je nu met plezier op.

Stier
21 april – 20 mei
Jij krijgt voor jezelf steeds duidelijker wat je wel en niet wilt. Je kunt hierdoor steeds beter je koers varen zonder de anderen uit t oog te verliezen. Dit maakt je krachtiger en t draagt ertoe bij dat je je weer prettiger gaat voelen. Blijf flexibel dan gaat alles goed.

Tweelingen
21 mei – 20 juni
Jij kunt op wat onverwachte weerstand stuiten. Zo liep je nog met je hoofd in de wolken en zo blijkt opeens dat anderen toch wel het n en ander op je aan te merken hebben. Laat je hier niet te veel door van de wijs brengen. Gebruik nu je gezonde verstand om te relativeren.

Kreeft
21 mei – 22 juli
Jij bouwt gestaag door aan je zelfvertrouwen en daarbij blijft horen dat je je energieker en feller kan opstellen. Je wilt je meer laten gelden in de liefdessfeer en je verlangen gaat nu meer uit naar stevige uitwisselingen van intimiteit. Gelukkig is de liefde je goedgezind.

Leeuw
23 juli – 22 augustus
Jij kunt nu door ijverige arbeid veel belangrijke zaken op de rails zetten. Jouw energie en dadendrang kunnen grenzeloos zijn. Nou kun je van nature al diep gaan, maar jij weet je z te focussen dat elk gewenst resultaat je nu beslist lukken gaat. Dit geldt ook voor de liefde.

Maagd
23 augustus – 22 september
Voor jou breekt er een mooie tijd aan want je zit niet alleen goed in de liefdeslift maar je voelt ook de vermoeidheid verdwijnen. Je krachten keren weer terug en je kunt weer echt gaan stralen. Dit maakt dat je lastige zaken met verve kunt dragen en op weinig weestand stuit.

Weegschaal
23 september – 22 oktober
Jij krijgt steeds meer de bevestiging dat je de dingen niet alleen op hoeft te pakken. Je merkt dat de anderen jou graag terzijde staan en deze positieve energie geeft je een prettig gevoel. Je kunt je hierdoor energieker voelen en dat maakt het leven aangenamer en mooier.

Schorpioen
23 oktober – 22 november
Spring eens uit de ban deze week en laat aan anderen zien dat er ook een wilde kant in jou schuilgaat. Maak van minimaal n dag een feestje waarvoor jij je vrienden uitnodigt en waar jullie je gezamenlijk uit kunnen leven. Je hoeft tenslotte niet altijd zo beheerst te zijn.

Boogschutter
23 november – 21 december
Jij bent meestal rustig en vriendelijk maar als jij uitgedaagd wordt komt deze week des te sterker jouw natuurlijke neiging naar boven om te bewijzen dat je nergens bang voor bent. Je kunt volop genieten als je op t scherpst van de snede leeft. Het maakt jou sterk en spits.

Steenbok
22 december – 20 januari
Voor jou heeft deze tijd wat onverwachte gebeurtenissen in petto. Veelal zullen deze prettig van aard zijn mits je openstaat voor nieuwe ervaringen. Realiseer je dat je niet gelijk ja tegen iets hoeft te zeggen maar wel kunt kijken wat je ervan vindt. De liefde zit goed.

Waterman
21 januari – 19 februari
Voor jou is dit een week waarin je kunt showen hoe slim je bent. Je kunt nu goed je ideen overbrengen op de mensen om je heen. Je weet het kaft van t koren te scheiden waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen. Houd wel rekening met de gevoeligheden van je dierbaren.

Vissen
20 februari – 20 maart
Je voelt je goed en betrokken bij de anderen Dit maakt het een mooie tijd om ook iets te doen voor mensen die het minder hebben dan jij. Daarbij kun je in je persoonlijk leven veel moois tegemoet zien. Zorg dat er weer meer vriendschap en plezier op het menu komt te staan.

@Willem Kunst