Kinderhoroscoop Vissen

Het Vissen kind: Kinderhoroscoop Vissen

Kinderhoroscoop Vissen is van 19 februari – 20 maart


  • Zachtmoedig
  • Verdraagzaam
  • Dromerig
  • Fantasierijk

In de kinderhoroscoop Vissen lees je dat het Vissen kind een gevoelige inborst en uitstraling heeft. Het zal zeer gevoelig zijn voor de sfeer om hem heen en kan deze bij wijze van spreken helemaal in zich opzuigen. Het zal hoogstwaarschijnlijk feilloos aan kunnen voelen hoe het met een ander gesteld is. Het zal daardoor sterk op zijn omgeving kunnen reageren. Waarschijnlijk houdt het Vissen kind van theater en alles wat met illusie te maken heeft. Het zal niet verwonderlijk zijn als het van jongs af aan van toneelspelen en van tekenen houdt. Het is zacht van aard en heeft wat hulp nodig om ook zelf te laten zien wat het voelt. Door zijn sensitieve gedrag kan het al snel het gevoel hebben zich te moeten wegcijferen omdat anderen belangrijker zouden zijn dan hijzelf.

Het Vissen kind het op de een of andere manier lastig vinden om direct vanuit zichzelf te reageren op de omgeving. Zijn ouders, kunnen hem hierin helpen door gebruik te maken van zijn krachtige verbeelding. Er huist een rijke fantasie in dit Vissen kind en wanneer men hem op dit niveau kan bereiken, heeft men de toegang tot datgene wat zich qua gevoelsleven in hem afspeelt.

Meer informatie over het Vissen teken
De planeet bij sterrenbeeld Vissen is Neptunus
God van zee, ezodoende van alle gevoelslagen lees de Neptunus Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Vissen
Wat houdt het Symbool van Neptunus in? lees het hier Neptunus Glyfe
Elk kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het Vissen kind zijn typeringen van Maagd.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld. Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

Kinderhoroscoop kopen of cadeau geven

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop Steenbok  bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact