Kinderhoroscoop Tweelingen

Het Tweelingen kind:  Kinderhoroscoop Tweelingen

Kinderhoroscoop Tweelingen is van 21 mei t/m 21 juni


  • Nieuwsgierig
  • Ondernemend
  • Kletskont
  • Verbindend

 

U heeft het vast al gemerkt dat uw kind nieuwsgierig van aard is. Met het sterrenbeeld Tweeling, zit uw kind vaak boordevol vragen. Het wil overal van afweten, rationeel begrijpen waar iets om gaat en er woorden aan kunnen geven. Dit maakt uw kind kwiek en altijd alert op zijn omgeving om deze maar te leren begrijpen.

Deze informatiebehoefte zorgt er in aanleg voor dat uw Tweelingen kind intelligent kan zijn. Maar daarvoor heeft hij/zij wel wat hulp nodig om te leren focussen. De uitdaging ligt er dat uw kind leert onderscheiden welke informatie wel en welke niet belangrijk is om op te nemen.

Deze verbeterde focus zal uw Tweelingen kind ook helpen om zijn/haar interesses te kaderen en er een richting aan te geven. Juist als uw kind die rode draad gevonden heeft, is het genegen om over zijn interesses meer te lezen en te leren en zich in het onderwerp te verdiepen.

Dit ontwikkelen van focus is dus belangrijk voor uw kind. Het risico bestaat namelijk dat hij/zij door de vluchtige manier van informatie verzamelen slechts over losse oppervlakkige kennis beschikt. Feiten en feitjes blijven als los zand als ze niet met elkaar worden verbonden. Leert uw kind deze te combineren, dan ontdekt hij hun ware betekenis. U voelt het al, dit is een belangrijk punt waarin u als opvoeder, naast de school, een belangrijke rol voor uw kind kunt vervullen.

Meer informatie over het Tweelingen teken
De planeet bij sterrenbeeld Tweelingen is Mercurius
God van overdracht van kennis en bode tussen de goden onderling, zie de Mercurius Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Tweelingen
Wat houdt het Symbool van Mars in? lees het hier Mercurius Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het  Tweelingen kind  zijn  typeringen van Boogschutter.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld. Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

  • Wil je de unieke uitgebreide kinderhoroscoop Ram bestellen voor slechts €32,95, lees hier hoe

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van €32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst.  Na betaling krijgt je jouw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak. Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact

Kinderhoroscoop Kado