Kinderhoroscoop Stier

Het Stier kind: Kinderhoroscoop Stier

Kinderhoroscoop Stier is van 20 april  t/m 21 mei


  • Betrouwbaar
  • Genotzuchtig
  • Kunstzinnig
  • Standvastig

Als uw kind als sterrenbeeld Stier heeft, zal het qua uitstraling waarschijnlijk natuurlijk overkomen. Omdat uw kind fysiek is ingesteld, heeft het een duidelijke behoefte om zijn omgeving te kunnen betasten. Het is belangrijk voor uw kind dat de dingen om hem heen concreet en duidelijk zijn. Hier liggen voor u als opvoeder dan ook meteen de aandachtspunten, bijvoorbeeld wat betreft de indeling en inrichting van de leefomgeving bij u thuis.

Als Stier kind is uw kind rustig van aard en bezit het een natuurlijk talent om te kunnen genieten. Dit wil zeker niet zeggen dat er geen drift in dit kind zit. Het zal alleen niet zo snel uit het lood geslagen zijn. Maar als uw kind eenmaal kwaad is dan kan het ook echt door het lint gaan. U zult vast herkennen dat het dan behoorlijk wat tijd en moeite vraagt om hem/haar weer tot bedaren te brengen.

Waarschijnlijk is uw Stier kind gevoelig voor ambachtelijke werk en toont het interesse tonen voor ‘schone’ zaken. Het kan daarom leuk zijn om hem/haar te stimuleren tot creatieve activiteiten zoals schilderen of beeldhouwen. Voorwaarde hierbij is echter wel dat het niet te iel en te verfijnd mag zijn.

Meer informatie over het Stier teken
De planeet bij sterrenbeeld Stier is Venus
God van de liefde en schoonheid, zie de Venus Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Stier
Wat houdt het Symbool van Venus in? lees het hier Venus Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het  Stier kind  zijn  typeringen van Schorpioen.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

 

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoopKinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onderverdeeld in hoofdstukken. Hoofdstuk 1 gaat over de basishouding van je kind. In hoofdstuk 2 krijg je uitleg over de zon in de astrologie en het sterrenbeeld van je kind. Dit houdt praktisch in dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kind staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe je kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en het uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe je kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe je kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe je kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop je kind zich toont aan de buitenwereld.
Een kinderhoroscoop telt gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s.

  • Wil je de unieke uitgebreide kinderhoroscoop Ram bestellen voor slechts €32,95, lees hier hoe

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van €32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst.  Na betaling krijgt je jouw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak. Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact

Kinderhoroscoop Kado