Kinderhoroscoop Schorpioen

Het Schorpioen kindKinderhoroscoop Schorpioen

Kinderhoroscoop Schorpioen is van 23 oktober – 22 november


  • Onderzoekend
  • Wilskrachtig
  • Vastbesloten
  • Mysteriues

Hebt u een kind met het sterrenbeeld Schorpioen, dan herkent u vast dat uw kind onderzoekend van aard is. Het zal krachtige emoties hebben die hem ertoe aanzetten om te willen achterhalen wat waar is en wat nep is. Deze onderzoekende houding zal vooral sterk aanwezig zijn ten aanzien van de gevoelswereld. Uw kind zal een natuurlijke neiging hebben om tot op de bodem van zijn gevoelens te gaan. Dit laatste maakt uw Schorpioen kind scherp maar tegelijkertijd ook gevoelig voor spanningen en onaangename gevoelens van anderen.

Als Schorpioen kind zal uw kind bij gevoelens van onveiligheid proberen zich af te sluiten om zo niet kwetsbaar te hoeven zijn. U kunt als ouder hem/haar in dergelijke situaties helpen door uit te leggen dat het tonen van gevoelens niet pijnlijk hoeft te zijn. Als u daarbij zelf ook als voorbeeld dient, in hoe je dat doet, heeft dit het meeste effect op uw kind.

Als uw kind goed in zijn vel zit en zich veilig voelt, zal het een echte speurneus zijn. Het zal bij wijze van spreken onder elke steen willen kijken om te achterhalen wat daar verborgen ligt. Deze onderzoekende houding kan ook zichtbaar worden in zijn sociale instelling. U hebt een kind dat zeer betrokken is bij anderen. Hij/zal, met zijn reeds jong vergaarde menselijke inzicht, anderen graag wil helpen.

Meer informatie over het Schorpion teken
De planeet bij sterrenbeeld Schorpioen is Pluto
God van de transformatie en vernietiging, zie de Pluto Mythologie
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Schorpioen
Wat houdt het Symbool van Plut0 in? lees het hier Pluto Glyfe
Elk kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het Schorpioen kind  zijn  typeringen van Stier.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld.

Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

Kinderhoroscoop kado geven

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact