Kinderhoroscoop Ram

Het Ram Kind:Kinderhoroscoop Ram

Kinderhoroscoop Ram = van 20 maart t/m 20 april


  • Avontuurlijk
  • Moedig
  • Recht door zee
  • Buitengewoon energiek

Eigenschappen Ram Kind

Heeft je kind het sterrenbeeld Ram, dan zult je vast herkennen dat je een ondernemend kind hebt. Het huis is waarschijnlijk vaak te klein. Dat komt omdat je kind graag actief bezig is. Ook laat het zich graag uitdagen door anderen. Dan lijkt het wel of het over een onuitputtelijke energie beschikt. Het is dan vast ook niet eenvoudig om je kind elke dag op tijd in bed te krijgen.

Als Ram kind kan je kind over een sterke drift beschikken. Het wil bij spelletjes graag van anderen winnen. Zijn/haar leeftijdsgenootjes zullen dit niet altijd in dank afnemen. Het is daarom niet uitzonderlijk dat een Ram kind moet leren omgaan met verlieservaringen. Enerzijds is het leven daarmee voor uw kind zelf prettiger. Anderzijds wordt daarmee voorkomen dat hij door andere kinderen niet meer wordt uitgenodigd bij hun spel.

Jouw Ram kind zal hoogstwaarschijnlijk recht door zee zijn. Het positieve hiervan is dat het doorgaans eerlijk is. De keerzijde van deze eerlijkheid is dat het hem of haar soms wat tactloos maakt in contact met anderen. En ook al heeft het dan misschien gelijk, de meeste mensen vinden het niet prettig als ze vrij direct met hun ongelijk of hun minder sterke kanten worden geconfronteerd.

Meer informatie over het Ram teken
De planeet bij sterrenbeeld Ram is Mars:
God van de strijd en het onverschrokken zijn, zie de Mars mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Ram
Wat houdt het Symbool van Mars in? lees het hier Mars Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het  Ram kind  zijn  typeringen van Weegschaal.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoopKinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onderverdeeld in hoofdstukken. Hoofdstuk 1 gaat over de basishouding van je kind. In hoofdstuk 2 krijg je uitleg over de zon in de astrologie en het sterrenbeeld van je kind. Dit houdt praktisch in dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kind staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe je kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en het uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe je kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe je kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe je kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop je kind zich toont aan de buitenwereld.
Een kinderhoroscoop telt gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s.

  • Wil je de unieke uitgebreide kinderhoroscoop Ram bestellen voor slechts €32,95, lees hier hoe

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van €32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst.  Na betaling krijgt je jouw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak. Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact

Kinderhoroscoop Kado