Kinderhoroscoop Maagd

Kinderhoroscoop Maagd

Het Maagd kind

Kinderhoroscoop Maagd is van 23 augustus – 23 september


  • Eerlijk
  • Praktisch
  • Bescheiden
  • Gediseplineerd

Met uw kind met het sterrenbeeld Maagd heeft u een kind thuis dat geordend en precies van aard is. Met zijn scherpe blik is hij gevoelig zijn voor elk detail in zijn omgeving. En het talent om de wereld om zich heen te ordenen kan letterlijk, via het opruimen, en figuurlijk, in zijn organiserende vermogen, zichtbaar zijn.

Als Maagd kind zal het zich zich uitstekend thuis voelen in de natuur. Uw kind heeft een natuurlijke sensitiviteit voor alles wat gezond voor hem is. Vaak weet uw Maagd kind uit zichzelf een bepaalde netheid in zijn omgeving te creëren. Uw kind beschikt hoogstwaarschijnlijk over een zekere mate van technisch vernuft. Aan voorwerpen zal hij graag friemelen. Hij wil ze uit elkaar halen, de afzonderlijke onderdelen onderzoeken om zo te kunnen snappen hoe iets in elkaar is gezet.

Misschien herkent u het dat uw kind soms nerveus kan overkomen. Dit verdwijnt zodra het ergens aan kan werken. Uw kind is leergierig en schuwt het niet om hard aan de slag te gaan. En een microscoop of een telescoop stilt grotendeels zijn honger naar kennis en de drang om te analyseren hoe de dingen in elkaar zitten. Met hem/haar heeft u een echte jonge onderzoeker in huis.

Meer informatie over het Maagd teken
De planeet bij sterrenbeeld Maagd is Mercurius
God van overdracht van kennis en bode tussen de goden onderling, zie de Mercurius Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Maagd
Wat houdt het Symbool van Mars in? lees het hier Mercurius Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het  Maagd kind  zijn  typeringen van Vissen.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld.

Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

Kinderhoroscoop kado geven

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact