Kinderhoroscoop Leeuw

Kinderhoroscoop Leeuw

Het Leeuw kind

Kinderhoroscoop Leeuw is van 23 juli t/m 22 augustus


  • Creatief
  • Leider
  • Speels
  • Enthousiasmerend

Het Leeuw kind: Heeft u een kind met het sterrenbeeld Leeuw dan heeft u een zonnig kind in huis. Uw kind houdt ervan om de wereld op een speelse en onschuldige manier te ontdekken. Het ziet nog geen kwaad in de dingen of de mensen om hem heen, laat staan in zichzelf. Als Leeuw kind staat uw kind graag in het middelpunt van de belangstelling en met zijn/haar zonnige uitstraling is dat ook niet zo gek. Als uw kind onder zijn vrienden is, zult u vast herkennen dat het regelmatig letterlijk in het midden van een groep vriendjes staat. Uw Leeuw kind kan hier volop van genieten maar zeker niet op een egoïstische manier. Hij/zij is namelijk bereid om anderen evenveel mee te laten genieten.

Uw kind vindt het leuk om anderen te enthousiasmeren. Hij/zij geniet er vooral van om elkaar via het spel uit te dagen en daarin steeds wat verder en dieper te gaan. Misschien dat sommigen hiervan terugschrikken, echter voor de meeste mensen betekent het een persoonlijke verrijking om uw kind in de buurt te hebben. Op deze wijze draagt het, hoe jong ook, al wezenlijk bij aan de persoonlijke ontplooiing van anderen. Uw Leeuw kind heeft een trots karakter en is loyaal ten opzichte van de mensen die dichtbij hem staan. Dit loyaliteitsgevoel zorgt ervoor dat hij/zij voor zijn dierbaren in de bres zal springen en hen, als dat nodig zou zijn, hoe dan ook verdedigt. Dit geeft uw kind een trots gevoel en hij/zij put daaruit zijn zelfrespect.

Meer informatie over het Leeuw teken
De planeet bij sterrenbeeld Leeuw is de Zon
God van het leven en voeder van het heelal, zie de Zon Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Leeuw
Wat houdt het Symbool van de Zon in? lees het hier Zon Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het  Leeuw kind  zijn  typeringen van Waterman.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld.

Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contactContact

Kinderhoroscoop kado geven