Kinderhoroscoop Boogschutter

Kinderhoroscoop boogschutterKinderhoroscoop Boogschutter

Het Boogschutter kind  is van 23 november – 22 december


  • Ondeugend
  • Avontuurlijk
  • Zoekend
  • Oprecht

Kinderhoroscoop Boogschutter:  het Boogschutter kind is een kind dat naar alle waarschijnlijkheid optimistisch van aard is. Elke nieuwe dag ziet het blijmoedig tegemoet en het zal dan ook meestal ‘s ochtends opgewekt opstaan en daarmee wellicht het begin van de dag ook voor anderen aangenamer maken, zelfs voor degenen die een ochtendhumeur hebben. Het Boogschutter kind heeft hoogstwaarschijnlijk een grote honger naar kennis. Als iets dit kind op het lijf geschreven staat, dan is het wel het willen begrijpen van het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van alle dingen. Het laat zich daarbij niet door vanzelfsprekendheden tevreden stellen, maar wil het naadje van de kous weten.

Dit kind zal een avontuurlijke instelling hebben en graag actief bezig zijn. Het meest van al houdt het echter van plezier maken. Daarbij kan het hem niet gek genoeg zijn.
Hoe gekker het wordt, hoe meer het Boogschutter kind zal genieten van de spanning. Het Boogschutter kind zal vaak oprecht zijn in zijn reacties naar anderen. Het geeft zijn mening zonder na te denken. Hoewel deze spontaniteit op zich een gezond iets is voor een kind, kunnen anderen hem soms wat tactloos vinden. De meeste mensen om hem heen kennen hem hier echter in en zullen hem hierom waarderen.

Meer informatie over het Boogschutter teken
De planeet bij sterrenbeeld Boogschutter is Jupiter
God van de ontwikkeling en filosofie, zie de Jupiter Mythologie.
Lees hier de typeringen van het sterrenbeeld Boogschutter
Wat houdt het Symbool van Venus in? lees het hier Jupiter Glyfe
Elk Ram kindje heeft een ascendant. Lees hier hoe je achter de Ascendant komt.
Het leerpunt van het Boogschutter kind zijn van Tweelingen.
Een uitgebreide kinderhoroscoop bestellen, zie onderaan het artikel hoe dit gaat.

Copyright © Willem Kunst

Wat wordt er behandeld in deze kinderhoroscoop:  Kinderhoroscoop

De kinderhoroscoop is onder verdeeld in hoofdstukken in hoofdstuk 1 gaat het over de basis houding van je kindje. In hoofdstuk 2 Krijg je uitleg gt u eerst uitleg over de zon in de astrologie. Daarna gaat het over het sterrenbeeld van het kind wat praktisch inhoudt dat we kijken in welk dierenriemteken de zon van je kindje staat staat. Hoofdstuk 3 gaat over de Maan, dit geeft weer hoe je kind zich emotioneel zal ontwikkelen. Hoofdstuk 4 gaat over hoe het kind zich mentaal ontwikkelt. Het 5de Hoofdstuk vertelt over Venus, over hoe het kind omgaat met affectie en uiten van liefde. Hoofdstuk 6  vertelt over Mars, over hoe het kind omgaat met zijn driften. Hoofdstuk 7  vertelt over Jupiter, over hoe het kind omgaat met plezier maken. Hoofdstuk 8 vertelt over Saturnus, over hoe het kind omgaat met verantwoordelijkheden.  Hoofdstuk 9 vertelt over de Ascendant, de manier waarop het kind zich toont naar de buitenwereld.

Een kinderhoroscoop is gemiddeld tussen de 17 en 20 pagina’s

Kinderhoroscoop kado geven

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact