Kinderhoroscoop, horoscopen & tarot

Welkom op kinderhoroscoop online,

Voor horoscopen, tarot, workshops, entertainmet en de kinderhoroscoop.  Wij zijn trots op onze kinderhoroscoop beschrijving vandaar de naam. Alles begint tenslotte met kinderen.
Wilt u als opvoeder/verzorger een keer op een andere manier kijken naar uw kind, het gedrag, zijn ontwikkeling en persoonskenmerken? Kinderhoroscoop

Dan kunt u op deze site een kinderhoroscoop bestellen. Deze geeft een persoonlijke beschrijving van het kind weer. Ook staan er handige tips in over hoe u als ouder met bepaalde karaktereigenschappen van uw kind kunt omgaan. Moet u uw kind stimuleren op een bepaald gebied of kunt u juist uw kind beter even wat tijd gunnen?

Dit is de enige kinderhoroscoop die ook de grondhouding van uw kind interpreteert. Belangrijk want deze basishouding kleurt het gehele gedrag en is daarom zo belangrijk.
Kinderhoroscopen worden op een andere manier beschreven dan horoscopen voor volwassenen. De teksten zijn meer gericht op de ontwikkeling en de ontplooiing van het karakter van uw kind. Wil u een eerste indruk krijgen, lees dan hier gratis over het sterrenbeeld van uw kind. 
Een volledige Kinderhoroscoop telt circa 18 pagina’s, kosten ervan zijn 32,50 De kinderhoroscoop teksten zijn geschreven door astroloog Willem Kunst .

Lees hier het zonnenteken van u kind gratis: Kinderhoroscoop

Welke horoscopen vind je hier nog meer:

Uitgebreide horoscopen zoals:

Horoscopen die je kunt bestellen zijn en de geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, beroepshoroscoop, bewustzijnshoroscoop, solaarhoroscoop (verjaardag tot verjaardag horoscoop) deze worden geleverd in een mooie pdf vorm.
Online horoscopen en tarotleggingen:
Je kunt hier ook horoscopen en tarotleggingen online bestellen deze kosten allemaal 1, 30 zoals de maand horoscoop astrologisch beschreven of de tarotmaand horoscoop. Nieuw is de  tarotjaarhoroscoop 2020, en binnen kort verschijnt de liefdesjaar horoscoop en de algemene jaarhoroscoop. Je vindt in de rubriek Tarot 15 verschillende  tarotleggingen die op verschillende thema’s een antwoord geven al deze leggingen kosten 1,30 Onder de rubriek horoscopen online vindt je 10 horoscoop die over je liefdesleven, beroep of persoonlijke ontwikkeling gaan ook deze kosten 1.30

Gratis horoscoop , tarot en informatie

horoscooptekening maken, daghoroscoop,  Tarot daghoroscoop, week horoscoop,  Gratis is ook de rubriek beroemdheden horoscopen en astrologische informatie zoals bv Nieuw!!! Saturnus conjunct Pluto 2020

Bedrijfsfeesten en Workshops:

 

bedrijven maar ook particulieren die opzoek zijn naar entertainment op een bedrijfsfeest of een verrassende workshop zoeken is de rubriek astrologie entertainment gemaakt.

 

Kinderhoroscoop kado geven

Kinderhoroscoop Kado

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts €32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact