Geboortehoroscoop

De uitgebreide geboortehoroscoop Geboortehoroscoop

De uitgebreide geboortehoroscoop geeft inzicht in je karakter zodat je je eigen natuur beter leert te begrijpen. Ze geeft onder andere zicht op je leerbaarheid en wat je talenten en je valkuilen zijn. Ook geeft de horoscoop jouw persoonlijke natuurlijke krachten weer en toont ze de eigenschappen die je van nature bezit en hoe je omgaat met liefde en vriendschap. Zodoende is de geboortehoroscoop een origineel cadeau om te geven bij een verjaardag of kraamvisite.

Wat is een geboortehoroscoop?

Een geboortehoroscoop is een persoonlijke karakterbeschrijving. Dit is mogelijk omdat een horoscoop uit zeer veel componenten bestaat. Iedereen weet wel wat zijn sterrenbeeld is, maar dit is één onderdeeltje van een horoscoop, namelijk de Zon. Als de Zon bij de geboorte bijvoorbeeld in Ram staat, dan zeg je “ik ben een Ram”. Echter dat zou veel te weinig weergeven van een redelijk beeld van iemands karakter. In een horoscoop spelen nog 8 andere planeten mee plus de 12 huizen en de onderlinge verhoudingen tussen al deze componenten.

Wat kun je ermee?
De persoonshoroscoop geeft een redelijk beeld van wie je bent. Je kunt de horoscoop gebruiken om meer inzicht in jezelf te verkrijgen. Vaak is het zo dat je veel van jezelf zult herkennen en dat is ook de bedoeling. Hierdoor krijg je meer acceptatie van wie je bent. In de horoscopen die wij aanbieden, staan geen moeilijke dingen of negatieve uitspraken. De horoscopen zijn zo geschreven dat het de lastige dingen onderschrijft, maar hiervoor ook de oorzaak en mogelijke oplossingen aanbiedt. Ten slotte hebben wij allemaal onze goede en zwakke kanten en daar is niets mis mee. Door je zwakke kanten aan te gaan, leer je het leven waarderen omdat dit je de mogelijkheid geeft om je eigen kracht en originaliteit te vinden.


Een aanvraag of vragen kunt u mailen via het contactformulier.

Benodigde gegevens bij een bestelling van een geboortehoroscoop zijn:
Naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
De betaling gaat via een bankoverschrijving.
Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd.
Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst.
Prijs € 110,-  (exclusief een persoonlijk consult) |  € 150,- (inclusief een persoonlijk consult)

Alle horoscopen zijn opgesteld op basis van de interpretaties van Willem Kunst.


‘Meneer Kunst,

Ik heb uw werk met plezier gelezen en ik wil u er hartelijk voor bedanken.

Met vr. groeten, Cor’

‘Beste Willem,

Bij deze wil ik je laten weten dat je mijn horoscoop mooi verwoord hebt en goed en duidelijk beschreven is. Mijn complimenten.

Groet, Igor’

‘Beste Willem,

Wat een zorgvuldige, uitgebreide en genuanceerde uitleg.
Een uitleg die niet vastligt en waar je zelf nog verdere invulling aan kan geven.
Ik ben er heel blij mee. Dank je wel.

Vriendelijke groet van, Elsbet’