Astrologie entertainment

Top Entertainment

AstroAct

Event-astroloog
Willem Kunst werkt met zijn astrologie top entertainment Act “de AstroAct” op vele events en verzorgt met zijn act ook workshops. Door zijn jarenlange ervaring leest Willem op feestelijke gelegenheden de horoscopen van de gasten in een hoog tempo, zonder Astrologie entertainmentdaarbij vaktermen te gebruiken. Door zijn heldere uitleg staan mensen meestal versteld van de snelheid waarmee hij dichtbij kan komen.. Vandaar dat zij hem ook meer persoonlijke gaan vragen stellen over wat hen op dat moment bezighoudt. Hoewel de AstroAct in een feestelijke setting een sfeervol reflectiemoment creëert, wordt Willem gewaardeerd door de luchtige stijl waarmee hij de inhoud weet te relativeren, met een gezonde dosis humor.

Voor welke gelegenheid:
Ogen openende, consulten op bedrijfsfeesten, verjaardagen, lady’s night, bruiloften, diners en evenementen Het zijn verrassende momenten die ogen openen.
Al met al een reden tot gespreksvoer voor de verdere avond. Willem verzorgt ook workshops voor bedrijven en lerende organisaties. Voor diverse dag-, week- en maandbladen en websites schrijft Willem content op maat.

Leuke referentie

Willem Kunst hét succesnummer!

Een aantal alumni van MiEM heeft hem in 2018 al ontmoet op het tennistoernooi of bij de certificaatuitreiking van de leergang Miem. Tussen de tennissets en/of de reflectie op het tentamen nam hij de tijd om onze leergierige deelnemers mee te nemen in zijn wereld waarin onze bezoekers door Willem wijzer werden gemaakt over zijn of haar leven, carrière en toekomst. De aanwezigen waren aangenaam verrast over zijn adviezen. Ik kan Willem zeer aanbevelen!
Harry de Winter Master in Event Management.

We houden je op de hoogte wanneer Willem weer gratis adviezen aan alumni van MIEM gaat geven. Ondertussen kun jij hem hier vinden voor een verbinding op je evenement of de confrontatie op kantoor met jouw collega’s.